• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren*

Verzenden

Onze pakketten worden bezorgd door PostNL. U ontvangt een verzendbevestiging per e-mail met vermelding van het Track & Trace-code, zodat u de status van uw zending kunt blijven volgen.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn € 7,95 per bezorging. Voor een brievenbuspakket wordt € 4,95 berekend. Bij het afronden van de bestelling zijn meerdere bezorgopties mogelijkheden waarvan de bijbehorende kosten duidelijk staan vermeld. Verzenden buiten Nederland is ook mogelijk, alleen gelden dan andere verzendtarieven.

Levertijd

Wij versturen uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen naar het aangegeven afleveradres. Bij het afronden van uw bestelling heeft u de mogelijkheid om zelf een gewenste bezorgdatum te kiezen. 

Afhalen bij Lovely Little Stars

Lovely Little Stars biedt u graag de mogelijkheid aan om uw kraamcadeau bij ons in Voorhout op te halen. Ons team zal contact met u opnemen, zodra u kiest voor deze verzendmethode. 

Retourneren

Het kan gebeuren dat u een product heeft gekocht dat niet aan de verwachtingen voldoet. U heeft, in het kader van de Wet Kopen op Afstand, een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Verzend uw retournering naar het volgende retouradres: 

Lovely Little Stars
Prinsenweg 14c
2215 RN Voorhout

Download het modelformulier voor herroeping door op onderstaand logo te klikken (PDF):


Cadeau retourneringen

Wanneer u een product als cadeau heeft ontvangen en u wilt het retourneren, volg dan a.u.b. de richtlijnen en instructies hierboven op. Degene die het cadeau voor u heeft besteld zal het bedrag van de geretourneerde producten terugontvangen via dezelfde betaalmethode als hoe uw cadeau is afgerekend.