• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klachtenafhandeling


Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over een product of de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan onze afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en / of telefonisch. Ons team zal de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens: 

Lovely Little Stars
Prinsenweg 14c
2215 RN Voorhout

[email protected]
+31 85 0656426

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Lovely Little Stars bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).


Lovely Little Stars wilt u tevens wijzen op de mogelijkheid om uw geschil over online aankopen op te lossen via het Europese onlineplatform voor geschilbeslechting (ODR).